Over mij

Welkom op mijn site! Zoals je misschien al wel hebt kunnen raden, ben ik Kim. Een twintiger die haar leven nog aan het uitzoeken is, een leven waarin nog veel onzekerheden zitten. Maar er is één ding dat ik wel zeker weet: ik ben gek op de wereld. Van de onontdekte natuur in Nieuw-Zeeland tot de toeristische trekpleisters in Rome, er is bijna geen plek op aarde die ik niet wil ontdekken.

Kim op de wereld

Toen ik na mijn eerste verre reis lichamelijk weer terug was in Nederland, was mijn geest nog steeds volop onderweg. Ik had zoveel moois gezien en zoveel nieuwe mensen leren kennen, dit kon niet mijn laatste avontuur zijn. En dus ging ik weer weg, en weer, en weer… En elke keer wanneer ik weer thuis kom, heb ik het gevoel dat er nog meer te zien valt, nog meer te beleven valt. Dan begin ik weer met het plannen van een reis. Zo blijft het eigenlijk maar doorgaan. Een aantal jaar geleden heb ik mijn vriend ook weten te besmetten met het reisvirus en nu kunnen we samen de wereld onveilig maken. En als we dan thuis komen, zitten we beiden weer vol inspiratie voor nieuwe avonturen.

Tijdens mijn reizen heb ik altijd een blog bijgehouden voor de thuisblijvers. Zo kon ik mijn verhalen kwijt en iedereen wist meteen hoe het met me ging en wat ik uitspookte. Toen ik van meerdere kanten te horen kreeg dat ik zo leuk schreef en dat ik mensen wist te inspireren met mijn verhalen, ontstond het idee om een reisblog te maken. En ja, zo werd ‘Kim op de wereld’ geboren!

Ik hoop mijn passie te kunnen delen met nieuwe en oude reizigers en ik hoop mensen te kunnen inspireren en te kunnen helpen met hun toekomstige reizen.

Naast het reizen doe ik natuurlijk veel meer. Of eigenlijk doe ik veel meer, en reis ik ernaast. Want helaas heb ik niet alle tijd en al het geld om constant op reis te zijn. Voor dat geld werk ik natuurlijk hard. Verder ben ik gek op lekker eten maken en eten, op wijntjes en op series en films. Ook houd ik ervan om een stuk te wandelen en ben ik verliefd op (bijna) alle dieren!

Alpaca voeren Kim

Wharariki Beach Kim

Peak Hill Kim